3DMGAME 3DM首页 新闻中心 前瞻 | 评测 游戏库 热门 | 最新 攻略中心 攻略 | 秘籍 下载中心 游戏 | 汉化 购买正版 侠客前传 | 刺客信条 论坛

注册 登录

QQ登录

只需一步,快速开始

[推荐] 银河电台音乐——我是个强壮的男人

中级玩家

贡献度
金元
[wmv=200,200]http://[rf3=59eba2f8-6ad4-11de-b333-0019d11a795f]9.Mighty, Mighty Man (Roy Brown)强壮,强壮的男人.mp3[/rf3]
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
[/wmv]
Mighty, Mighty Man (Roy Brown)强壮,强壮的男人

I’m a mighty, mighty man, I’m young and I’m in my prime  
我是一个强壮,强壮的男人,我很年轻并且我恰好血气方刚
I’m a mighty, mighty man, I’m young and I’m in my prime  
我是一个强壮,强壮的男人,我很年轻并且我恰好血气方刚
I don’t pick my job, I’m ready for a any old time.        
我从不挑选我的工作,我准备好迎接任何过去的岁月

Yes, I’m a real young man, a brand new twenty-five         
是的,我是一个真正的年轻人,在崭新的二十五岁
Oh, I’m a real young man, a brand new twenty-five         
哦,我是一个真正的年轻人,在崭新的二十五岁
Well, I’m willing, I’m able, I’m practically much alive.  
好吧,我希望,我能够,我从实际上来说十分有活力

Well, I’m six-feet-tall, I ain’t no hand-me-down           
哦,我有六英尺高,我不会令人失望

Yes, I’m six-feet-tall, and I ain’t no hand me down        
是的,我有六英尺高,我不会令人失望
Well, I got a gal in town who calls me Good Rockin’ Brown   
好吧,城市里有个女孩叫我超级Brown

Oh, I’m a single man, I really don’t need a wife           
哦,我是单身,但我真的不需要一个妻子
I’m a single man, and I really don’t need a wife            
我是单身,但我真的不需要一个妻子
Yes, I’m gonna stay this way 'cuz ooh what a wonderful life.
是的,我就要保持这样下去,因为这样的生活实在太美好了

Oh, I’m a mighty man, I’m young and I’m in my prime        
哦,我是个强壮的男人,我很年轻并且我恰好血气方刚
Yes, a mighty, mighty man, I’m young and I’m in my prime   
是的,一个强壮,强壮的男人,我很年轻并且我恰好血气方刚
Well, when you want me, holler and I’ll be there on time.   
好吧,当你需要我的时候,只需叫我我便会及时赶到

Whoa, When there's work to do, send for the mighty one         
哇,当那里需要事情需要完成的时候,派强壮的男人去吧
Yes, When there's work to do you better send for the mighty one  
是的,当那里有事请需要完成的时候,你最好派强壮的男人去吧

Yeah, I’ll stay on the job, until the job is done.         
哦,我会一直在那工作,直到事情完成为止
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏

高级玩家

贡献度
金元
舒服的沙发
本人一般不喜欢辐射里的电台  [em61]

高级玩家

贡献度
金元
硬硬的板凳
个人比较喜欢vault101的音乐

游戏狂人

贡献度
金元
冰凉的地板
太喜欢这首歌了,楼主有没有下载的链接啊?我想下载MP3格式的